Monday, March 21, 2011

busy giler la minggu ni.....

salam...
minggu ni tak banyak masa
sangat nak spend kat tenet...
aku banyak habiskan masa
untuk siapkan projek inovasi aku.
then nak buat preparation untuk
projek digital aku.
dalam masa yang sama, hari rabu nanti,
aku ada test DE.
banyaknyer keje minggu ni.
tapi yang bestnyer lak,
minggu ni macam tak wujud kelas.
hahaha
agak relaks sket dari segi kelas laaa...
hehehe
=P
ermmm..... btw, tadi baru buat
blog untuk projek inovasi aku.
ni link dia http://myxpressioninnovation.blogspot.com/
follow laaa......
kejap je blog ni...
untuk komersialkan produk kitorang
sampai tarikh hari kejadian.

sekian saja..
wassalam

p/s : credit to hanum n mira sebab sudi folllow blog inovasi aku...thanx

9 comments:

kurenako91 said...

pak cik,,tujuan nk sebarkan blog my solution tu nape???
kalo pnting ley la ak tlg suggest kt membe2 ak..muahaha

mohd fikree bin yusof said...

owh untuk masuk pertandingan laaaa....dah habis dah pon tadi...KALAH..kih3

kurenako91 said...

alaa..lmbt nye lah bls..hahaha...nape nk kne ade follower rmai2 bwu menang ke???

mohd fikree bin yusof said...

takda laaaaa....tu trick jer

kurenako91 said...

owaisi..kalo cmtue xpe la..xde la besalah sgt ase..kuang3..

mohd fikree bin yusof said...

cess....apa daaa..... ko start final bila ek

kurenako91 said...

u aku start final 25 tp 1st paper aku 28 smpai la 5/5..ang lak start bile??

mohd fikree bin yusof said...

ntah...aku tak tau start bila...kwang3... yang aku tau habis final 5/5..haha

kurenako91 said...

peh! start xtw..abeh tw plak..apadaa~~ hahaha..pape pun gud lak ye pkck..:)