Monday, December 13, 2010

Brapa POINTER aku niii...


Assalamualaikum
huihhh lamanya aku tunggu result nak kuar..
satu...satu...result kuar kat aimsweb.
bukannya keluar serentak..
huh...ritu dah rasa malas dah nak tau result.
habis tuh, kawan2 asyik tanya je,
nak tak nak
check je laa..
semua result dah ada kecuali BI.
akhirnya tadi aku baca post
class representative aku,
afdhal
pasal result BI kitorang
madam bg kat afdhal, then
afdhal post kat wall group SEL..
malu seyhhh....
semua orang leh baca result kitorang...
waaaaaaaa
tapi takpa....ALHAMDULILLAH
akhirnya aku dah boleh kira pointer aku..
hahahaa
nak tau..tak boleh...
RAHSIA....
lek ar,,jangan bengang lak...
aku tulis ni bukan sebab nak bgtau result aku..
aku just nak mengucapkan rasa syukur aku
walaupun tak lepas target
aku happy dengan result nih....hihihihi
Aminnn.....
TQ kat kawan2 yang membantu
aku dalam stadi aku..
yang selalu suh aku stadi..
yang bla bla bla....
TQ sangat...

wekk =P :
fikree

10 comments:

Abang Hang said...

dapat dekan?

mohd fikree bin yusof said...

ermmmm....dapat kot...hihihii

kiela said...

terbaek kot...tahniah....

mohd fikree bin yusof said...

alamak....hehhee
tak tau dapat dekan ke takk...
rasa macam tak pat je..kwang3

MunYatiNur said...

tahniah!! sure gempak!

mohd fikree bin yusof said...

mana ada gempak....tak tau pon dapat brapa..yang pasti agak teruk laa...huhu

afdhal shinoda said...

sama2 ;)

mohd fikree bin yusof said...

hahahaa...
thanx afdal sebab wat klaka sepanjang minggu exam...haha

afdhal shinoda said...

haha.
kelakar ape ye aku wat?
rasenyer xder kot.
haha
ke ko yg wat klakar ni?:P

mohd fikree bin yusof said...

ko laaaa....
sebagai contoh...jadik bahan lawak..kah4
takda la main2 jer..huhu